Professionel nedbrydning i høj kvalitet

Er du på udkig efter et nedbrydningsfirma, der hjælper med nedbrydning af bygninger eller huse? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Højbo Freelance Entreprenør & Anlæg er vi eksperter inden for nedbrydning. Vi har især mange kunder i Kerteminde, Nyborg, Munkebo og omegn, men kører gerne ud på hele Fyn.

Vi er et nedrivningsfirma med mange års erfaring inden for branchen. Det betyder også, at du er garanteret en høj kvalitet og professionel vejledning hele vejen igennem processen.

For at sikre en høj service er det vigtigt for os, at vi laver klare aftaler fra begyndelsen. Det giver en tryghed for både dig som kunde og os som firma.

Vi tilbyder:

  • Nedrivning af bygninger
  • Store og små opgaver inden for både bygge og anlæg
  • Vi hjælper offentlige som private firmaer

Igennem de sidste mange år har vi løst opgaver for kunder, som ønsker æstetiske byggerier i kvalitetsmaterialer. Men før det projekt måske kan løbe af stablen, kan der være behov for en professionel nedbrydning.

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster nedrivning af hus?

Vores priser afhænger først og fremmest af opgavens omfang. Vi kan derfor først give dig et uforpligtende tilbud, når vi har været ude for at vurdere opgaven samt drøftet de behov, du har til en kommende nedrivning af hus.

Selvom vi ikke kan give dig en nøjagtig pris før vores vurdering, garanterer vi fair priser. Overvejer du for eksempel en nedrivning af et sommerhus, kolonihavehus eller noget helt tredje, kan du kontakte os for professionel vejledning og sparring.

Før vi går i gang med projektet, laver vi altid en skriftlig aftale med vores kunder. På den måde er vi garanteret, at du som kunde er indforstået med planlægningen og udførelse af arbejdet, så vi undgår misforståelser undervejs. 

Brug for flere informationer om nedbrydning? Kontakt os

Mangler du hjælp til en nedbrydning – uanset om det er en større bygning, et sommerhus eller et hus, står vi til rådighed.

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud og en professionel sparring på telefon 

23 72 34 34 eller via e-mail hoejbofreelance@outlook.dk.

Har du spørgsmål eller
ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Højbo Freelance Entreprenør & Anlæg A/S

Skovvej 6

5330 Munkebo

Kontakt os

Telefon: 23 72 34 34

E-mail: hoejbofreelance@outlook.dk

Telefontider

Døgnåbent: Vi har åbent 24 timer i døgnet