Flisebelægning i flere forskellige former

Har du brug for hjælp til flisebelægning? Hos Højbo Freelance Entreprenør & Anlæg har vi stor erfaring inden for flisearbejde. Det betyder, at vi tilbyder at hjælpe med mange forskellige typer opgaver på hele Fyn - herunder især Kerteminde, Nyborg, Munkebo og omegn.

Belægning kommer generelt i flere forskellige former. Som udgangspunkt afhænger dit valg blandt andet af materialer. Vi har dygtige gartnere, der har bred erfaring inden for belægning, ansat – de er især eksperter inden for naturstensbelægning og grusbelægning.

Det er generelt vigtigt at være opmærksom på eventuelle ujævnheder i belægninger. Boligselskaber har for eksempel et ansvar for, at flisearbejdet på fortove, indgangspartier eller havegange er korrekte. Er der synlige ujævnheder, er det vigtigt at rette op på fliserne for at minimere risikoen for fald.

Vi tilbyder belægning af:

  • ​Terrasser
  • Fortove
  • Indgangspartier
  • Havegange
  • Udendørsarealer

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flisebelægning af høj kvalitet

Vores gartnere bruger meget tid på at undersøge både underlag og afvandingsforhold, inden de går i gang med en opgave. Jo bedre underlaget er, desto mindre chance er der for, at fliserne samler vand. Det gør i sidste ende, at resultatet af flisebelægningen bliver både godt og kvalitetssikret.

Hos Højbo Freelance Entreprenør & Anlæg er det netop vigtigt, at kvaliteten er i top. Derfor sørger vi altid for at levere et grundigt stykke arbejde, så du blandt andet slipper for fremtidig vedligeholdelse ved lægning af fliser.

Har du brug for hjælp til lægning af fliser i en ny indkørsel, terrasse eller et andet udendørs areal, står vores erfarne gartnere til rådighed. Det er især vigtigt ved udendørs arealer, at fliserne ligger rigtigt, så de er handicapvenlige og ufarlige. 

Ønsker du lægning af fliser? Kontakt os her

Har du behov for hjælp til flisebelægning af enten din terrasse eller indkørsel? Så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kan give dig en skræddersyet pris, når vi har vurderet opgavens omfang. Alle vores priser afhænger derfor altid af de respektive opgaver.

Kontakt os på telefon 23 72 34 34 eller skriv til vores e-mail hoejbofreelance@outlook.dk

Har du spørgsmål eller
ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Højbo Freelance Entreprenør & Anlæg A/S

Skovvej 6

5330 Munkebo

Kontakt os

Telefon: 23 72 34 34

E-mail: hoejbofreelance@outlook.dk

Telefontider

Døgnåbent: Vi har åbent 24 timer i døgnet