Kloakspuling af høj kvalitet

Mangler du en autoriseret kloakmester, der kan hjælpe dig med alt inden for kloakarbejde? Så er du landet det rigtige sted. Hos Højbo Freelance Entreprenør & Anlæg har vi stort fokus på kloakservice og hjælper med opgaver i Kerteminde, Nyborg, Munkebo og på resten af Fyn.

Vores autoriserede kloakmester gør det muligt at løse en bred vifte af opgaver inden for kloakarbejde. Igennem tiden har vi både hjulpet med større og mindre opgaver. Vi udfører for eksempel spuling af kloak ved både anlæg og byggeri alt efter behov.

Mangler du ekspertise inden for kloakarbejde, tilbyder vi ekspertrådgivning om både materialer og myndighedskrav. Vi tilbyder metoder som:

  • Omfangsdræn
  • Regnvandsfaskine
  • Højvandslukke
  • Kloakspuling

En vigtig del af de services, vi kan tilbyde, er blandt andet en høj kvalitet. Derfor er det også vigtig for os med klare aftaler, så vores arbejde altid bliver leveret til tiden. Hos os er du sikker på at få en professionel rensning af kloak i høj kvalitet.

Ved spuling og kloak ring til Bent: 20 41 96 06

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få den rette ekspertvurdering

Kloakproblematikker kan komme i mange afskygninger. Et stoppet afløb er ofte forbundet med enten rødder, regnvand eller rotter. For at lokalisere problemet anvender vi blandt andet TV-inspektioner. TV-inspektion bruger vi, når vi skal finde den nøjagtige årsag til et kloakproblem.

Mange gange kan vi løse kloakproblematikkerne – for eksempel en stoppet kloak – ved hjælp af en kloakspuling. Når vi spuler kloakken, renser vi for alt snavs. Er der tale om en større problematik, kan det være nødvendigt med nye afløbsinstallationer eller udvidelse af kloaksystemet. 

Tilstoppet kloak? Kontakt os her for kloakspuling

Uanset hvilket kloakproblem det måtte dreje sig om, står vi klar til at hjælpe med at redde en tilstoppet kloak. Det kan være, det er nødvendigt med en kloakrensning af flere forskellige former. Ønsker du en pris på kloakspuling, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Alle vores priser er både billige og fornuftige og afhænger af opgavens omfang. Ring til os på telefon 23 72 34 34 eller skriv til vores e-mail hoejbofreelance@outlook.dk.

Har du spørgsmål eller
ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Højbo Freelance Entreprenør & Anlæg A/S

Skovvej 6

5330 Munkebo

Kontakt os

Telefon: 23 72 34 34

E-mail: hoejbofreelance@outlook.dk

Telefontider

Døgnåbent: Vi har åbent 24 timer i døgnet